Bolt Kategóriák

Magas minőségű, Evolis elsőbbsége szín dualy-oldalán pvc igazolvány nyomtató helyére Dualys3 nyomtató egy R5F008S14 YMCKO szalag

Új

Ft368 113

Evolis Elsőbbsége személyi IGAZOLVÁNY Nyomtató Kettős Vezeték nélküli

Tartalmaz egy nyomtatót egy R5F008S14 YMCKO szalag

Evolis Elsőbbsége személyi IGAZOLVÁNY Nyomtató Kettős Vezeték nélküli Leírás

Gyors, megbízható, a Evolis PM1W0000RS egyoldalas Elsőbbsége nyomtatót a vezeték nélküli kapcsolatot tud nyomtatni, akár 210 színes kártya / óra. A moduláris felépítés a egyoldalas nyomtató lehetővé teszi hozzá dual-kétoldalas nyomtatás bármikor! A Evolis PM1W0000RS egyoldalas nyomtató wi-fi áll rendelkezésre a Tűz Vörös.

Gyors, megbízható

A Evolis PM1W0000RS nyomtató WiFi termel kártyák rekord idő alatt, ahonnan 210 színes vagy 850 fekete-fehér egyoldalas lapok / óra. Támogatja ezt a kártyát kapacitás, a Evolis PM1W0000RSprinter 100-kártya bemenet, mind a kimenet árusok, amely kényelmesen helyezkedik el a készülék elülső oldalán könnyen elérhető, valamint a nyomon követés. Plusz, egy 30-kártya elutasítja tálca hátoldalán található a nyomtató.

Kompakt, moduláris tervezés

Fehér, erős, gyors, a Evolis PM1W0000RS nyomtató is kompakt. A kis helyigény lehetővé teszi, hogy alkalmas bármely asztalon. Amellett, hogy a nyomtató csendes, energiatakarékos, amely mögött az ENERGY STAR® minősítés.

A moduláris felépítés a Evolis PM1W0000RS lehetővé teszi, hogy a nyomtató növekszik a változó igényekre. A Elsőbbsége bővíthető dual-kétoldalas nyomtatás és/vagy a felszerelt további kódolási opciók bármikor!

Intuitív felhasználói felület

Az intuitív driver interface teszi a Evolis PM1W0000RS, mint a könnyű telepítés, felhasználóbarát, mint az asztali nyomtató. A kazetta-stílusban, szalagokkal könnyen betölteni, a nyomtató automatikusan észleli, ha egy új szalag került. A LED kijelző, illetve a képernyőn megjelenő utasításokat, értesítések útmutató, hogy gyorsan át a nyomtatási feladatokat.

Költség-hatékony ellátás

A Evolis PM1W0000RS felszerelt szalag energiatakarékos technológia monokróm (egyszínű gyanta) nyomtatás. Ez a rendszer csak akkor használja, a szalag hossza hogy hosszának felel meg a nyomtatandó képet. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kettős, sőt hármas a kapacitás a fekete-fehér szalagok - csökkenti a költségeket minden kártya. Egy félig panel színes szalagot is elérhető gazdaságos, színes nyomtatás, valamint, ha megfelelően használják, lehet, hogy akár 42% - kal olcsóbb, mint a standard színű szalagot. Ez a tökéletes megoldás a nyomtatás színes fotó, vagy logo, fekete szöveg egy előre nyomtatott lapot.

Három év garancia

Evolis erősen elkötelezett amellett, hogy a megbízhatóság, a kártyanyomtatók. Olyannyira, hogy az általuk felszerelt, a Evolis PM1W0000RS vezető három év gyári garancia.

Beépített USB, Ethernet, vezeték nélküli kapcsolat

Működik a kártya nyomtatás program egy vagy több számítógépen keresztül egy szabványos hálózat a beépített USB-s Ethernet-kapcsolatok. Is csatlakoztatható vezeték nélkül.

Választható kettős printin g

A Evolis Elsőbbsége egyoldalas nyomtató funkciók a moduláris tervezés bővíthető, hogy a dual-kétoldalas nyomtatás - bármikor!

Opcionális kártya nyomtató képzés

Az új Evolis Elsőbbsége kártya nyomtató működik, nincs idő edzés-től a Műszaki Támogatás csapattal. Mi lesz, személyre szabott edzés körül az adott nyomtató, illetve a speciális igények kielégítésére. Egy kártya nyomtató edzés lehetnek témák, mint például:

Személyi IGAZOLVÁNY nyomtató telepítési támogatás

Hogyan kell betölteni a szalag, kártya

Felülvizsgálatát a nyomtató felhasználói felület

Speciális nyomtatási funkciók, hogyan kell használni őket

(Lehet, hogy hozzá képzés a megrendelést, a Beállítások lapon.)

Ideális Alkalmazás

AZONOSÍTÓ jelvények

Szabadidő jelvények

Tranzit/jegykiadó kártyák

Tagság/törzsvásárlói kártyák

Evolis Elsőbbsége személyi IGAZOLVÁNY Nyomtató Kettős Vezeték nélküli Előírások

Nyomtatási Képesség

Egyoldalas nyomtatás

Szín Képesség

Szín & monokróm nyomtatás

Nyomtatási Sebesség (másodperc/kártya)

4.5 másodperc (fekete-fehér (K) egyoldalas kártya)

19 másodperc (színes (YMCKO) egyoldalas kártya)

Bemeneti Hopper Kapacitás

100

Kimeneti Hopper Kapacitás

100

30-kártya elutasítja hopper

Kártya Méretű Elfogadott

CR80 - standard PVC vagy PET (CR80 akkora, mint egy standard hitelkártya)

Kártya Vastagsága Elfogadott

10 - 50 Millió

Megjegyzés: Amikor a 10 millió ragasztó-alapú kártyák, Mylar-alapú kártya ajánlott. (Lásd a CR8010MYABCR80.10 Mylar Ragasztó Támogatott Kártyák.)

Felület

USB & Vezeték nélküli 802.11 b/g

Szoftver-Illesztőprogramok

Microsoft® Windows® XP (SP3), Vista (32- & 64 bit), Windows 7 (32- & 64 bit) & Windows 8 (a 32 & 64 bites); Mac OS X v10.7

Címkék: evolis elsőbbségének, személyi igazolvány nyomtató, színes nyomtató, Olcsó evolis elsőbbségének, Magas Minőség azonosító kártya nyomtató, Kína színes nyomtató Szállítók.

Csomag Méret 43cm x 32cm x 41cm (16.93in x 12.60in x 16.14in)
Csomag Súlya 14.0kg (30.86lb.)
Készülék Típus sok (2 darab/tétel)
Nyomtatási Sebesség 24ppm
Fekete Nyomtatási Sebesség 600 - 850 kártya /óra
Támogatja A Hálózati Nyomtatás Vezetékes
Max-Papír Méret CR80
Interfész Típusa USB
Modell Száma Elsőbbségének
Márka Név SIJUJI
Típus hőszublimációs
Színes Nyomtatási Sebesség 190 - 210 kártya /óra
Kétoldalas Nyomtatás No
Stílus szín
Papíradagolás Mód Automatikus

Írd meg véleményed

Magas minőségű, Evolis elsőbbsége szín dualy-oldalán pvc igazolvány nyomtató helyére Dualys3 nyomtató egy R5F008S14 YMCKO szalag

Magas minőségű, Evolis elsőbbsége szín dualy-oldalán pvc igazolvány nyomtató helyére Dualys3 nyomtató egy R5F008S14 YMCKO szalag

Kapcsolódó termékek
A termék egészült ki a lista hasonlítsa össze