Bolt Kategóriák

1DB LR5205-X-2 ÓRA-TVH-XL LR5205NPP LR 5205 ATOMERŐMŰ MOCHU LR Nyomon görgők csapágy Külső gyűrűk hengeres külső felület

Új

Ft3 239

Golyóscsapágy nyomon görgők Külső gyűrűk hengeres külső felület Modell : LR5205-X-2 ÓRA-TVH-XL d : 25 mm D : 62 mm C : 20.6 mm darabszám : 1 db Egyenlő: LR5205NPP

Golyóscsapágy nyomon görgők önálló megtartása, szimpla vagy dupla sorban golyóscsapágyak különösen vastag falú külső gyűrű. Amellett, hogy nagy radiális erők, ezek a csapágyak is axiális erők mindkét irányban.

A külső gyűrűk koronás vagy hengeres külső felület. Minták egy koronás külső felületet használják, hol vannak ferde kapcsolatban, hogy a párzási pályán szélén hangsúlyozza, el kell kerülni.

Üdvözöljük a vásárlási tanácsadás, köszönöm!

Ha szüksége van más modell csapágy de nem találtam a boltban,Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, köszönöm!

Csapágy online lehet vásárolni, van hely a rendelést (támogatására számos nagykereskedelmi), ha vannak speciális követelmények, vagy magasabb minőségű, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem!

A vállalkozások számára nyújt szakmai támogató csapágy, szívesen konzultációs megbeszélés!

Becsült Szállítási Idő

Behozatali Adó

NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó -, vám-díj, vám-vagy késedelem.

Igyekszünk segíteni a vásárlóknak, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, a kifizető az adót,mint arról, hogy a tétel, mint minta vagy ajándékokat! ( Kérjük, hagyj üzenetet! )

Takarmány vissza

1)A Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja nagy visszajelzést, ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás, köszönöm szépen !!

2)mindig kínálja a legalacsonyabb áron a legjobb árut, illetve szolgáltatást.

3) Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog vásárlás hangulatot. Köszönöm!

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel a rend, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy Trandemanger, vagy Hagyjon Üzenetet a megrendelést, válaszolni fogunk, amint tudjuk!

Címkék: FELÜLET, Olcsó felület, 1DB LR5205 X 2 ÓRA TVH XL LR5205NPP LR 5205 ATOMERŐMŰ MOCHU LR Nyomon görgők csapágy Külső gyűrűk hengeres külső felület.

Csomag Méret 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Csomag Súlya 0.46kg (1.01lb.)
Készülék Típus darab
Márka Név MOCHU
Szerkezet Golyóscsapágyak
Modell Száma LR5205-X-2 ÓRA-TVH-XL
Kapacitás Nyomaték --
Anyag Acél
Bevonatok Bearing

Írd meg véleményed

1DB LR5205-X-2 ÓRA-TVH-XL LR5205NPP LR 5205 ATOMERŐMŰ MOCHU LR Nyomon görgők csapágy Külső gyűrűk hengeres külső felület

1DB LR5205-X-2 ÓRA-TVH-XL LR5205NPP LR 5205 ATOMERŐMŰ MOCHU LR Nyomon görgők csapágy Külső gyűrűk hengeres külső felület

Kapcsolódó termékek
A termék egészült ki a lista hasonlítsa össze